EKO-goud voor SLA Amersfoort

De nieuwe franchisevestiging van SLA in Amersfoort is sinds deze week EKO-goud (80-100%) gecertificeerd. Het is een franchisevestiging die als shop-in-shop onderdeel uitmaakt van de succesvolle biologische speciaalzaak Nieuw Mos.

Bavo van den Idsert overhandigt het EKO-Horeca certificaat aan Ruben en Geesje van SLA Amersfoort.

Ondernemer Ruben Kool toont zich zeer enthousiast over de toevoeging van SLA aan het winkelconcept. "We hadden hier altijd al een uitgebreide koffiehoek waar ook met regelmatig gekookt werd. Dat was een leuke toevoeging voor de bestaande klanten. Met de SLA-formule bereiken we echter een nieuw en jonger publiek. Het is hip en gezond, en zoiets was er nog niet Amersfoort." Ruben denkt dat de SLA-formule ook voor andere grote biologische speciaalzaken een mooie toevoeging zou kunnen zijn.

Voor Nieuw Mos was de EKO-certificering een belangrijke 'punt op de i'. "We zijn een biologische speciaalzaak en dus willen we onze consumenten de garantie bieden dat SLA vrijwel volledig met biologische ingredi├źnten werkt. Met het EKO-Horeca certificaat kunnen we dat transparant laten zien."

Deze week staat duurzaamheid centraal bij de Nieuw Mos winkel. Wie voor afhaalmaaltijden zelf een bakje meeneemt, of gebruik maakt van de Vytal leenbakjes, krijgt tot en met vrijdag 13 oktober 25% korting op de salade.

Voor meer informatie:
Nieuw Mos
Leusderweg 27
3811 NK Amersfoort
033 4622432
info@nieuwmos.nl
www.nieuwmos.nl

Stichting EKO-keurmerk
HNK Ede Horapark
Bennekomseweg 43
6717 LL Ede
030 2320493
info@eko-keurmerk.nl
www.eko-keurmerk.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven