Limited edition Okumidori Matcha gelanceerd voor 30-jarig bestaan Clearspring

Clearspring brengt een exclusieve Matcha in beperkte oplage op de markt om de 30e verjaardag van het merk te vieren: Clearspring Organic Japanese Okumidori Matcha - Ceremonial Grade.

De limited edition Organic Okumidori Matcha is speciaal geselecteerd door Clearspring's theemeester Nagata-san. Okumidori betekent 'diepste groen', en het is volgens Clearspring een superieure, ambachtelijke matcha uit Wazuka, in Uji, Kyoto, een plaats met acht eeuwen matchageschiedenis. Van alle theevelden in Japan wordt Okumidori op minder dan 5% verbouwd. Matcha, wat het zo waardevol maakt.

"De gebruikte theebladeren zijn 20 dagen in de schaduw gekweekt voordat ze werden geoogst om het chlorofylgehalte te verhogen, wat de matcha zijn levendige groene kleur en unieke smaak geeft. Alleen de meest verse en jongste theeblaadjes zijn geselecteerd uit de eerste oogst van dit jaar. Eenmaal geplukt worden de blaadjes gemalen tot een fijn, heldergroen poeder met een natuurlijk zachte smaak en een rijke umami-smaak De limited edition Okumidori Matcha van Clearspring is duurzaam geteeld en geproduceerd volgens de hoogste biologische normen, waarbij wordt samengewerkt met de natuur en de biodiversiteit wordt gestimuleerd. Hierdoor ontwikkelen de theebladeren een volle en ronde natuurlijke smaak en bieden ze alle voordelen van biologische groene thee", zo meldt Clearspring.

De limited edition, een primeur voor Clearspring, biedt Clearspring-klanten en Matcha-kenners de kans om te genieten van de smaak van een unieke Organic Okumidori Matcha van ceremoniële kwaliteit en het 30-jarig bestaan van Clearspring te vieren. Het merk doneert £1 per verkocht pak van de limited edition Matcha aan de liefdadigheidspartner en kookschool Made in Hackney.

Maria Dawson, Managing Director bij Clearspring, zegt: "We werken al 30 jaar samen met onze theemeester Nagata-san en zijn verheugd om samen deze Limited Edition Organic Japanese Okumidori Matcha te lanceren. Ter gelegenheid van ons 30-jarig jubileum wilden we iets extra's bieden, en deze Matcha maakt de smaak, kwaliteit, uniciteit en duurzaamheid waar."

"Deze limited edition Okumidori Matcha komt het best tot zijn recht wanneer hij volgens een traditioneel matcharecept wordt bereid, gewoon met warm water, om ten volle van de delicate smaaknuances te kunnen genieten. We nodigen je graag uit om samen met ons 30 jaar Clearspring te vieren met deze Limited Edition Matcha."

Voor meer informatie:
Clearspring
+32 496 263 416
info@clearspring.co.uk
www.clearspring.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven