Motivatieprijs van Holland Pharma voor TerraSana

Tijdens de leveranciersdag van Holland Pharma ontving Belinda Barnhard namens TerraSana positive eating de motivatieprijs. "Maar eerlijk is eerlijk, deze prijs heeft Belinda zelf in de wacht gesleept doordat zij altijd met een kritische blik kijkt naar wat er beter kan, zowel bij TerraSana als ook in de samenwerking met Holland Pharma. 'We ontvangen de meeste telefoontjes en mailtjes met opbouwende kritiek van deze leverancier' waren de lovende woorden die in de zaal met honderden leveranciers werd genoemd alvorens bekend te maken wie de prijs won", vertelt Boudewijn van der Kroft, managing director bij TerraSana.

"Dit jaar hebben wij in samenwerking met Leef.nl B.V. en onze marketing afdeling een 'Koop nu' knop toegevoegd aan onze TerraSana website waar jaarlijks ruim 100.000 geïnteresseerden naar onze producten en inspiratie zoeken. En door 1 druk op de knop bij het product kan je deze bij Leef.nl bestellen en is het, mits je voor €40 bestelt, de volgende dag gratis bij je thuisbezorgd! Dat maakt onze biologische producten nu voor iedereen in Nederland heel eenvoudig beschikbaar."

Dat was ook de hoop die Belinda uitsprak aan iedereen in de zaal: "Dat biologische producten in het algemeen en de onze in het bijzonder bij nog meer winkels en klanten van Holland Pharma en DA zullen komen te liggen zodat consumenten een bewuste keuze kunnen maken voor producten die beter zijn voor de bodem, klimaat, boer en producent. En vrij zijn van gif en andere toevoegingen die er wat TerraSana betreft niet in horen!"

"Wat een stimulans om deze partnership nog verder met elkaar uit te bouwen!", besluit Boudewijn.

Voor meer informatie:
TerraSana
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 503333
info@terrasana.nl
www.terrasana.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven