Vereniging 013Food organiseert informatief bio-ontbijt met 'Bio boeren uit de buurt'

Op 12 oktober aanstaande organiseert de Vereniging 013Food een bio-ontbijt voor haar leden én belangstellenden. Wil je meer informatie en wat dieper op allerlei vragen rondom biologisch voedsel? Wil je meer handvatten hebben bij het maken van keuzes bij het boodschappen doen? Meld je dan aan voor het bio-ontbijt. Er zijn 'Bio boeren uit de buurt' aanwezig en Michaël Wilde van Bionext komt inspirerend vertellen over het belang van biologisch.

Programma en sprekers

8.15 uur: Ontvangst in de LocHal Tilburg, De Bibliotheek Midden-Brabant met bio-ontbijt

8.30 uur: Welkom en voorstellen 'Bio boeren uit de Buurt’ door 013Food bestuurslid Jan van den Broek (van Biologische boerderij 't Schop)

8.45 uur: Michaël Wilde over Bionext en het belang van biologisch

9.30 uur: Einde van het formele programma, gelegenheid tot napraten
Michaël Wilde

013Food en Bibliotheek Midden-Brabant
013Food is een vereniging waar bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en anderen aangesloten zijn die werken aan de verduurzaming van ons voedselsysteem. De vier uitgangspunten zijn meer kennis, minder kilometers, minder verspilling en duurzamer produceren. Tijdens de Dutch Food Week organiseren zij een speciaal Bio-ontbijt om aandacht te geven aan duurzame productie en consumptie van ons voedsel.

BMB werkt nauw met 013Food samen, heeft dezelfde waarden en uitgangspunten bij de kennisoverdracht over (gezond) voedsel. BMB biedt 013Food een podium voor haar activiteiten.

Klik hier om je in te schrijven.

Foto: Dreamstime


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven