Vergaderen met uitzicht op biologische schapen

Na tien jaar werd het voor Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve in Zwolle tijd om de ruimtes van het bedrijf op te frissen. Waar op 11 augustus de nieuwe boerderijwinkel geopend werd is op 14 september de nieuwe vergaderzaal met de naam 'Melkzicht' in gebruik genomen. In de vergaderzaal kunnen 15 gasten vergaderen, 25 gasten dineren en kijken naar de schapen die vanaf 16:30 uur elke avond gemolken worden. De Vreugdehoeve omschrijft het op facebook als een multifunctionele zaal waar je gezellig kunt samenkomen.

Foto: Facebook De Vreugdehoeve

Blikvanger in de vernieuwde boerderijwinkel is de ijsvitrine vooraan. Het gaat om een groter exemplaar dan voorheen, waardoor de gasten meer keus hebben qua smaakjes. "In onze winkel vind je alle producten van onszelf gemaakt op de boerderij, de Noordkroon met hun heerlijke crèmes, verschillende streekproducten, vesten, sloffen en sokken gemaakt van schapenwol", zo staat op de facebookpagina.

Marlies van Assen vertelt namens De Vreugdehoeve op de website Het Schaap: "We zijn begonnen met het opknappen van ons schapentheater. Hierop kregen we zoveel positieve reacties dat we deze stijl graag door wilden zetten naar de andere ruimtes. De oude bar werd echt te klein en er waren dingen echt aan vervanging toe. Op de oude plek van de winkel hebben we een prachtige nieuwe bar gemaakt. Ook hebben we een nieuw zaaltje gemaakt waar kleine groepjes kunnen vergaderen of feestvieren. Vanuit dit zaaltje heb je uitzicht op de melkstal."

Voor meer informatie:
De Vreugdehoeve
Zalkerveerweg 20
8042 PL Zwolle
06 28745728
info@devreugdehoeve.nl
www.devreugdehoeve.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven