Rigoni di Asiago neemt meerderheidsbelang in Ambrosiae

Rigoni di Asiago, het Italiaanse biologische bedrijf van de familie Rigoni, heeft een meerderheidsbelang in Ambrosiae Srl verworven. Rigoni di Asiago is het moedermerk van Fiordifrutta fruitspread, Nocciolata hazelnootpasta en Mielbio Italiaanse honing.

Ambrosiae, gevestigd in Monteprandone in de Italiaanse Marken, is een jong bedrijf dat met passie en toewijding biologische snacks en ontbijtproducten van de hoogste kwaliteit maakt. Het bedrijf kiest al vanaf de oprichting in 2014 voor natuurlijke, plantaardige, biologische ingrediënten, op een innovatieve manier verwerkt, zonder koken, zo subtiel mogelijk, om de voedingsstoffen waar ze van nature rijk aan zijn te behouden. Sinds 2021 is het een 'Società Benefit', dat wil zeggen dat het doelstellingen van gemeenschappelijk belang nastreeft en op een verantwoordelijke, duurzame en transparante manier opereert ten opzichte van mensen, gemeenschappen, omgeving, milieu en cultuur.

Dit is na de overname van de Franse chocolatier Saveurs&Nature in 2022 de tweede overname van Rigoni di Asiago. Met de komst van Ambrosiae wil het bedrijf zijn positie op de markt versterken en dé referentiespeler worden in de wereld van biologisch ontbijt en snacks in Italië, Europa en daarbuiten. De knowhow en passie voor kwaliteit en duurzaamheid van de twee bedrijven zullen samenkomen in één ziel, waarvan de groeistrategie gekoppeld is aan verbetering van de productie en dienstverlening, procesoptimalisatie, expansie op internationale markten en innovatie.

Voor meer informatie: www.rigonidiasiago.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven