Fotoreportage bio-exposanten Gastvrij Rotterdam 2023

Tholen - Horecaminnend Nederland kon deze week weer haar lol op tijdens de 10e editie van Gastvrij Rotterdam in Ahoy. Ruim 500 exposanten en 18.559 bezoekers bezochten op 18, 19 en 20 september de beurs, waarmee het eerdere record in 2022 met 16.757 bezoekers is verslagen. Wij maakten weer een fotoreportage van de bio-standhouders op de beurs.

Klik hier voor de fotoreportage.

De foto's van exposanten Solange's African Cuisine, Landzicht Biologisch, Bakkerij Carl Siegert en Searoop.

Opvallend is dat in de reportage van dit jaar heel andere gezichten te zien zijn dan vorig jaar. Een aanzienlijke hoeveelheid bedrijven die we in 2022 op de foto hebben gezet voor de bio-reportage van Gastvrij stond er deze editie niet. Over de beurs zelf waren de standhouders enthousiast. Het was de grootste editie sinds het ontstaan van Gastvrij Rotterdam in 2013.

Robert Melaard, managing director van Gastvrij Rotterdam: "Tien jaar geleden, bij de start van onze allereerste editie samen met onze Founding Partners, had ik nooit durven dromen dat we binnen een decennium zo'n toonaangevend platform zouden zijn binnen de sector. Het feit dat zoveel professionals de tijd hebben genomen om de vakbeurs bij te wonen, bevestigt dit. Als ik nu om me heen kijk, zie ik een buitengewoon positieve sfeer en uitgebreid aanbod aan food en non-food leveranciers."

Klik hier voor de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven