Pit&Pit breidt uit naar Duitsland

Pit&Pit, de webshop voor gezonde voeding in Vlaanderen en Nederland, zet haar expansie voort en betreedt nu ook de Duitse markt. Het bedrijf, dat bekend staat om haar assortiment natuurlijke producten zoals noten, kruiden, thee en specerijen, brengt haar missie om kwalitatieve en biologische producten aan te bieden nu naar Duitsland. Daarnaast is Pit&Pit ook genomineerd voor de Safeshops Export Award, een erkenning van de Belgische vakvereniging voor E-commerce.

Sven Van Gucht

Gezonde voeding voor iedereen
Pit&Pit heeft zich sinds haar oprichting in 2010 sterk ingezet om gezonde voeding toegankelijk te maken voor haar klanten. Bij de webshop zijn meer dan 2.500 producten verkrijgbaar, die 100% natuurlijk en vrij van additieven zijn. Het assortiment omvat biologische, gluten-, lactose- en GGO-vrije producten.

Sven Van Gucht, CEO van Pit&Pit, benadrukt het belang van deze uitbreiding naar Duitsland: "We zijn verheugd om onze gezonde producten nu ook aan onze Duitse buren aan te bieden. Onze ambitie is om gezonde voeding voor iedereen toegankelijk te maken."

Strenge kwaliteitsnormen voor een uitgebreide catalogus
Naast internationale expansie vertaalt de groei van Pit&Pit zich ook in de uitbreiding van het assortiment. "Daarbij luisteren we voortdurend naar de feedback van klanten en worden producten aanpast waar nodig."

Het assortiment bestaat voor 90% uit eigen Pit&Pit producten. Alle producten worden zorgvuldig geselecteerd in het lokale magazijn in Hoogstraten (België). "De producten van externe producenten moeten ook aan strenge eisen voldoen. De nadruk ligt op lekker, hoogwaardig en gezond eten."

Internationale ambities
Pit&Pit heeft haar groeiambities de afgelopen jaren kracht bijgezet met een gestage stijging in de marktvraag naar gezonde voeding. Het bedrijf, dat over een eigen magazijn beschikt, is van plan om binnenkort uit te breiden om aan de toenemende vraag te voldoen. "Na de opening van onze webshop in Frankrijk eerder dit jaar, bevestigen we met deze Duitse expansie onze internationale ambitie", vertelt Sven.

Deze internationale expansie markeert een belangrijke mijlpaal voor Pit&Pit, waarmee het haar positie op de Belgische e-commerce-markt verder versterkt. "Ook de nominatie van Pit&Pit voor de Safeshops Export Award benadrukt de inzet van ons bedrijf voor uitmuntendheid in e-commerce en export. Daarnaast dingen we mee naar de algemene awards van Safeshops."

Voor meer informatie: www.pit-pit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven