Triodos Festival trekt meer dan 8.000 bezoekers

Op het zonovergoten Triodos Festival op zaterdag 16 september konden de bezoekers kennismaken met meer dan 150 duurzame ondernemers. Stuk voor stuk changemakers met ieder een eigen inspirerend verhaal. En met een gezamenlijk doel: impact maken en gaan voor een groenere en socialere samenleving.

Wat was er te beleven?
Er waren mini proeverijen: biologische wijnen, veganistische taartjes, biologische oliën, chocolade, broden en nog veel meer. Ondernemers met duurzame fashion, toerisme en lifestyle. En een plein vol ondernemers die inspireerden hoe je je huis duurzaam kunt (ver)bouwen en inrichten. Voor ieder wat wils.

Workshops en sprekers
Naast de stands met duurzame producten dompelden de bezoekers zich ook onder in de vele workshops met inspirerende sprekers zoals de maker van de film Onder het Maaiveld, kunstenaressen Claudy Jongstra en Carlijn Kingma.

Met dit festival heeft Triodos Bank als doel haar bezoekers de veranderkracht van geld laten ervaren. En gelijkgestemde mensen (particuliere en zakelijke klanten van de bank) bij elkaar te brengen.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven