Ekovrienden mogen een kijkje nemen in de boomgaard van Maaike Bischot

Ekovrienden droegen massaal hun steentje bij aan de biodynamische appelperenboomgaard, gerund door fruitteler Maaike Bischot. Ze kozen massaal voor Puur NL appelsap, gemaakt van de minder mooie appels of appels met een plekje van boomgaard Twisk. 3 vliegen in een klap! De Ekovrienden genoten van Puur NL appelsap, hebben maar liefst 6.750 kilo appels gered van verspilling en ondersteunden samen fruitteler Maaike.

Om het succes van Ekovrienden in actie te vieren, nodigt Ekoplaza iedereen die heeft bijgedragen aan het project uit voor een uniek inkijkje bij de bio-boer. Op zaterdag 7 oktober kunnen ze met eigen ogen zien waar de appels groeien, bloeien en geoogst worden. Ze kunnen samen met andere Ekovrienden door de boomgaard lopen tijdens een rondleiding en zelf sap persen van de Hollandse appels uit de boomgaard van Maaike.

De club van Ekovrienden
Bij Ekoplaza streven ze er naar dat elk onderdeel van de keten gezond is, van boer tot bord. Gezonde bodem, gezonde gewassen, gezonde prijs. Gericht op de toekomst in plaats van op snel gewin. Er zijn inmiddels al 100.000 Ekovrienden. Aanmelden is eenvoudig en gratis.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Ekoplaza


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven