Yogi Tea vanaf oktober ook in het supermarktschap

Yogi Tea is voor de bewuste theeliefhebber al meer dan 40 jaar een begrip. Geschoeid op ayurvedische leest, behoort Yogi Tea tot de avant-garde in het gebruik van authentieke, biologische ingrediënten. Was het merk eerst selectief verkrijgbaar bij de speciaalzaken, vanaf oktober siert het ook de schappen in de supermarkt.

Dit is het tijdperk van bezinning. Niet alleen denken steeds meer mensen na over duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid en zingeving, ook gezondheid speelt hierin een grotere rol. Yogi Tea is een theemerk dat zijn missie ademt en zet actief woorden om in daden: kwaliteitsthee met oog voor een betere wereld en welzijn.

De plussen op een rij:

 • Uitgebalanceerde kruidentheemelanges
  Yogi Tea werkt alleen met de beste biologisch geteelde ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen
  20% van de omzet vloeit terug naar goede doelen
  Yogi Tea werkt nauw samen met (toe)leveranciers als het gaat om het verbeteren van mens en milieu.
  Al het verpakkings- en promotiemateriaal is 100% duurzaam
  Yogi Tea staat voor biologisch, ethisch en duurzaam.

Maar liefst meer dan 60 verschillende Yogi Tea-melanges zijn verkrijgbaar, waarvan binnenkort in de supermarkt de meest favoriete varianten, waaronder Yogi Tea Classic, Yogi Tea Ginger Orange, Yogi Tea Bedtime.

Yogi Tea was het eerste theemerk dat op het label van een theezakje een mooie spreuk toevoegde. Een hartverwarmende opkikker. 100% biologisch – 100% smaak.

Yogi Tea blijft selectief verkrijgbaar, maar vanaf week 41 ook volop te koop bij de supermarkt. Het grote publiek kan nu makkelijk Yogi Tea zelf kopen en proeven.

Voor meer informatie: www.yogitea.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven