"Een sterk signaal naar onze werknemers"

dennree investeert ongeveer 18 miljoen euro in loonsverhogingen

Biologische speciaalzaak dennree geeft een sterk signaal af aan zijn medewerkers met een landelijke loonsverhoging per 1 oktober 2023 en het bedrijf investeert ongeveer 18 miljoen in het veiligstellen van de toekomst van het bedrijf. dennree verhoogt het uurloon van alle werknemers in de dennree-vestigingen en de Denns BioMärkte met 1,50 euro bruto, waarbij het uurloon stijgt naar minimaal 14,00 euro bruto per uur.

"We geven een sterk signaal af aan onze medewerkers. Zij zijn de ruggengraat van ons bedrijf en we zijn er trots op dat we hun toewijding en inzet waarderen met onze uitgebreide loonsverhogingen. Dit geldt eens te meer in de turbulente tijden waarin we leven", zegt Thomas Greim, eigenaar en managing director van dennree. "We willen ons op de toekomst richten en samen de biologische gedachte verder ontwikkelen."

Economisch gezien heeft de handel in biologische voedingsmiddelen sinds 2022 te lijden onder prijsschommelingen op de grondstoffenmarkten en een hoge inflatie. In 2023 zijn er tekenen van een geleidelijk herstel in de gespecialiseerde biohandel. Joseph Nossol, Managing Director van Denns BioMarkt: "We merken dat onze klanten ons trouw blijven en waarderen de inzet van onze medewerkers in de biologische markten zeer. Met de loonsverhoging willen we onze medewerkers bedanken voor deze prestatie. Het ontwikkelen van de toekomst van de biologische beweging is ons gezamenlijke doel."

Naast de komende salarisverhoging, die het bedrijf vanaf 1 oktober aan zijn werknemers zal uitkeren, betrekt dennree zijn werknemers al jaren bij het gezamenlijke succes van het bedrijf met speciale uitkeringen en jaarlijkse loonsverhogingen als erkenning voor hun prestaties. Meest recentelijk verhoogde dennree de lonen en salarissen in juli 2022 met gemiddeld 4 procent. Naast vakantie- en kerstbonussen zijn er ook een groot aantal voordelen voor werknemers.

Voor meer informatie: www.dennree-biohandelshaus.de


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven