Nieuwe plantaardige biologische dental sticks

Yarrah introduceerde onlangs Plantaardige Dental Sticks, een biologische en tandverzorgende snack voor de hond. De speciaal ontworpen 5-ster vormige stick zorgt voor extra schuring langs de tanden en helpt de tanden schoon te maken. Ook zijn er aan de Yarrah plantaardige Dental Sticks geen suikers toegevoegd en zijn ze 100% veganistisch.

"Dental sticks bieden talloze voordelen voor zowel huisdieren als hun eigenaren. Deze kleine maar krachtige hulpmiddelen hebben verschillende positieve eigenschappen. Zo dragen ze bij aan de tandheelkundige gezondheid: Dental sticks zijn ontworpen om tandplak en tandsteen te verminderen. Ook verbetert het de mondhygiëne", vertelt Daan van der Mooren namens Yarrah.

Een ander voordeel van de dental sticks is volgens Daan dat ze zorgen voor aangename adem. Daar komt bij dat veel dental sticks verrijkt zijn met voedzame ingrediënten en smaken die honden aantrekkelijk vinden. "Dit maakt ze niet alleen lekker, maar draagt ook bij aan de algehele gezondheid van uw hond." En ze zijn gemakklijk in gebruik, meent Daan. "Dental sticks zijn handig en gemakkelijk te geven aan uw hond, zonder rommel of gedoe. Ze kunnen een belangrijk onderdeel zijn van de dagelijkse verzorging van uw huisdier."

Daan benadrukt wel dat de dental sticks slechts één aspect van de tandheelkundige zorg voor de hond zijn, dus regelmatige controles bij de dierenarts blijven essentieel.

Het zakje heeft een inhoud van 180 gram.

Voor meer informatie:
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
info@yarrah.com
www.yarrah.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven