Ontdek de nieuwste trends en smaken op de Vakbeurs Foodspecialiteiten 2023: 2 en 3 oktober

De Vakbeurs Foodspecialiteiten, die plaatsvindt op maandag 2 en dinsdag 3 oktober, heeft in de loop der tijd een transformatie ondergaan. Hoewel het ooit begon als een kaasbeurs, weten steeds meer professionals uit verschillende branches zoals slagers, AGF-ondernemers, bakkers en specialistische horeca hun weg naar deze vakbeurs te vinden.

Dit jaar is er zelfs een directe samenwerking met de AGF-branche. Deze ontwikkeling past perfect bij de ambitie van de organisatie van de Vakbeurs Foodspecialiteiten om dé vakbeurs te worden voor alle versdisciplines. Hierdoor is het de enige beurs in Nederland die zich specifiek richt op alle versbranches en gespecialiseerde horeca.

Op de beursvloer vindt men een overvloed aan levensmiddelenproducten voor elk soort foodspecialiteitenwinkel, maar ook andere producten en diensten zijn vertegenwoordigd.

Inspirerend versplein
Ontdek de culinaire mogelijkheden op het Versplein tijdens de beurs, in samenwerking met Rational. Op het versplein laten exposanten de mogelijkheden van hun producten graag zien. Het versplein biedt bezoekers een unieke kans om hun smaakpapillen te verwennen en nieuwe ideeën op te doen voor hun eigen keuken.

Ontdek het marktplein
Het marktplein is een essentieel en onmisbaar onderdeel geworden van de Vakbeurs Foodspecialiteiten. Elk jaar wordt het marktplein in hal 1 gevuld met interessante start-ups en niche producten die je als bezoeker kunt ontdekken. Dit jaar belooft het marktplein weer een bron van inspiratie te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in vernieuwende producten en bijzondere smaken.

Belang van noviteiten voor bezoekers
Voor bezoekers is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in hun branche. Door naar de vakbeurs te gaan en de noviteitenstand te bezoeken, kunnen zij zich verzekeren dat ze geen belangrijke innovaties missen. Op maandag 2 oktober om 19.00 uur zal de uitreiking van de 'Beste Noviteit 2023' plaatsvinden. Een professionele jury zal bepalen welke noviteiten als beste wordt gekozen. Deze prijs wordt gezien als een erkenning voor het harde werk en de creativiteit die bedrijven in hun nieuwe producten hebben gestoken.

Vakbeurs bezoeken
De Vakbeurs Foodspecialiteiten is op maandag 2 en dinsdag 3 oktober geopend van 13:00 tot 22:00 uur. De vakbeurs is gratis te bezoeken voor ondernemers en medewerkers die werken met foodspecialiteiten. Elke bezoeker dient een eigen ticket mee te nemen tijdens het beursbezoek, deze zijn eenvoudig te verkrijgen via www.vakbeursfoodspecialiteiten.nl. Registratie bij de entree is namelijk niet mogelijk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven