"Niet meer haalbaar om ons fijne winkeltje open te houden"

Solidare Natuurvoeding sluit de deuren

Na zo'n 40 jaar heeft Solidare Natuurvoeding in Tilburg de deuren definitief moeten sluiten. Eigenaar Els Pijpers geeft aan dat ze erg verdrietig zijn. Vanwege de financiële situatie kreeg de winkel aan de Molenbochtstraat 66 al vier weken niks meer geleverd, zo staat in een berichtje op facebook.

"Door meerdere oorzaken is het de laatste jaren voor ons een uitdaging geweest om de winkel open te houden, een uitdaging die wij voor de volle 100% zijn aangegaan. Tot ons verdriet is gebleken dat het niet meer haalbaar is om ons fijne winkeltje open te houden. Omdat wij zelf nog niet helemaal wisten waar wij aan toe waren, hebben wij ook niet eerder wat via onze site of social media naar buiten kunnen brengen. Wij zijn overweldigd door alle lieve, fijne reacties en de steun van iedereen die het al ter ore is gekomen in de afgelopen weken."

"Heel graag hadden wij het samen met jullie af willen sluiten, maar helaas mogen wij niet meer open. Graag willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons, het fijne contact en de klandizie. Soms grappen we weleens dat we na zoveel jaar een omnibus vol kunnen schrijven met wat we allemaal meegemaakt hebben in onze winkel. Daar zijn we erg dankbaar voor."

Els wilde aanstaande zaterdag 16 september de deuren nog eenmaal openen, maar geeft aan dat ook dit helaas niet meer toegestaan is.

Els Pijpers (foto uit oktober 2010).

In oktober 2010 bracht Biojournaal een bezoek aan de winkel in Tilburg. Els vertelde toen dat de oprichtster (ook een Els) in de beginperiode echt heeft moeten pionieren. Ze waardeerde onder meer het feit dat niet alleen de klanten trouw waren aan de winkel, maar dat dit ook gold voor het personeel. "De medewerksters beschikken allemaal over de nodige kennis. Dit hebben wij voor op een Albert Heijn. Wij hebben de kennis in huis. Daarom noemen we onszelf ook de bio-specialist."


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven