Suikervrije biologische chocoladereep met karamel zeezout smaak geïntroduceerd

Chokay introduceert suikervrije chocoladereep met karamel zeezout smaak. Het suikervrije chocolademerk brengt met de 'Caramel Pecan' reep een karamel zeezout smaak op de markt zonder toegevoegde suiker en zoetstoffen. Nu hebben chocoladeliefhebbers de mogelijkheid om ook zonder suiker te genieten van deze populaire smaakcombinatie.

"We gebruiken geen karamel, want dat is gemaakt van suiker en zit vol koolhydraten", vertelt Bart van den Meiracker, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Chokay. "Maar we hebben een natuurlijk karamel-aroma gevonden dat heerlijk smaakt in combinatie met onze biologische extra pure chocolade met zeezout."

De Caramel Pecan reep is volgens Bart zeer laag in koolhydraten, rijk aan vezels en goed gevuld met pecannoten, die worden gewaardeerd om hun hoge gehalte aan antioxidanten en omega-6-vetzuren. Hij geeft aan dat de biologische chocolade van Chokay een heerlijke chocoladesmaak heeft zonder toegevoegde suiker én zonder zoetstoffen, met een milde zoetheid dankzij plantaardige voedingsvezels. Chokay chocolade wordt gemaakt van Fairtrade cacao en geproduceerd in een sociale chocoladefabriek. Alle repen zijn glutenvrij en vegan, en plasticvrij verpakt.

Lars Jacobs, verkoopdirecteur van Chokay: "We zien dat consumenten steeds meer interesse hebben in bewuste alternatieven, zoals producten met minder suiker. Via UDEA zijn alle biologische Chokay producten verkrijgbaar voor Nederlandse winkeliers. Ekoplaza heeft de nieuwe Caramel Pecan reep vanaf deze maand al in de schappen liggen, in de winkels én online."

Voor meer informatie:
Bart van den Meiracker
Chokay
Goeseelsstraat 36c
4817 MV Breda
076 7602850
bart@chokay.com
www.chokay.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven