Nu verkrijgbaar: Baked Protein Chips

Madal Bal introduceert onder eigen merk een vernieuwend product: Baked Protein Chips. Eiwitrijke chips in de smaken vegan Cheese en BBQ flavour.

"Het geheim van de chips is het unieke productieproces dat werd ontwikkeld in samenwerking met de universiteit van Warschau. Het resultaat mag er zijn: Een krokant en verantwoord tussendoortje dat volgens vele consumenten nog lekkerder is dan gewone chips. Deze eitwitrijke protein chips zijn gemaakt van maïs, rijst en erwteneiwit en op smaak gebracht met edelgist en de fijnste kruiden. De chips zijn niet gefrituurd, maar gebakken in de oven. Ze bevatten 70% minder vet en 12,7 gram eiwit per 100 gram. Een winnende combinatie! Geen buikpijn als je de hele zak leeg eet", vertelt Emile Dercksen.

Hij geeft aan dat de introductie tot dusver een enorm succes is. "Vele natuurvoedingswinkels hebben de driehoekige verwennerij reeds een vaste plek in het schap gegeven! Bestellen kan vanaf nu eenvoudig bij zowel Odin als Udea. Voor promotiematerialen, afbeeldingen voor gebruik op socials en dergelijke kun je contact met ons opnemen. Binnenkort zijn op onze website ook tips, recepten en meer te vinden."

Voor meer informatie:
Emile Dercksen
Madal Bal
Denneweg 126B
2614 CL Den Haag
06 22308880
emiledercksen@madalbal.nl
www.madalbalorganics.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven