Chris De Backer over limited release Passionfruit Elderflower van Yugen Kombucha:

"Overwegen serieus om deze smaak aan ons assortiment toe te voegen"

Tholen - Zo’n tweemaal per jaar brengt het in Gent gevestigde Yugen Kombucha een limited release op de markt. Voor deze zomer is de Passionfruit Elderflower geïntroduceerd. De producent zelf verwachtte bij de introductie al dat dit al snel een hartenbreker zou worden. En dat is hij inderdaad. "We hebben de Passion fruit Elderflower specifiek voor de zomer gelanceerd. Gezien het overweldigende succes overwegen we serieus om deze smaak aan ons reguliere assortiment toe te voegen", vertelt Chris De Backer, co-founder bij Yugen Kombucha.

Met de Passionfruit Elderflower duik je volgens Chris in een harmonieuze mix waar tropische pit samenkomt met subtiele elegantie. "Geniet van de levendige smaken van passievrucht, nootmuskaat en limoen, aangevuld met de zachte vlierbloesem en aardbei. Het is een symfonie van smaken die een betoverende ervaring belooft."

Zoals met de andere limited releases, is Yugen Kombucha erg benieuwd naar feedback van de klanten. "We horen graag of het bij een limited release moet blijven of dat de Passionfruit Elderflower een vaste waarde in het assortiment moet worden."

Raspberry-Cacao is de volgende
De volgende limited release is aanstaande, geeft hij aan. "In november komt er weer een nieuwe uit, de Raspberry-Cacao."

Voor meer informatie:
Chris De Backer
Yugen Kombucha
Speldenstraat 1
9000 Gent
+32 (0)485 462424
chris@yugendrinks.com
www.yugenkombucha.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven