Duurzame Sealife - Onderwater Wereld speelgoedset verkozen tot Speelgoed van het Jaar

BioBuddi, het Nederlandse speelgoedmerk dat zich toelegt op het produceren van milieuvriendelijk speelgoed van een gepatenteerd materiaal, is verheugd aan te kondigen dat het de winnaar is bij de prestigieuze Speelgoed van het Jaar Verkiezing. Een gerenommeerde vakjury heeft BioBuddi erkend voor haar inspanningen om duurzaam speelgoed te produceren dat niet alleen leuk is voor kinderen, maar ook het milieu respecteert. BioBuddi staat bekend om haar toewijding aan het gebruik van reststoffen van suikerriet voor de productie van speelgoed, waardoor ze geen gebruik maken van olie en daardoor CO2-neutraal zijn. Het maakt als eerste bedrijf ter wereld op basis van een uniek patent speelgoedblokjes en meer.

De inzending Sealife - Onderwater Wereld speelgoed set, is geselecteerd als winnaar in de categorie duurzaamheid. Deze unieke speelgoed set is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 8 jaar en combineert grote en kleine bouwblokken om een onvergetelijke bouwervaring te bieden. De set stimuleert de creativiteit en ontwikkeling van kinderen op een speelse manier.

"We zijn enorm trots en dankbaar voor de nominatie van BioBuddi voor de Speelgoed van het Jaar Verkiezing", aldus Steven van Bommel, oprichter van BioBuddi. "Ons doel is altijd geweest om speelgoed te maken dat niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Deze erkenning is een bevestiging van onze inzet voor milieuvriendelijk speelplezier voor kinderen."

BioBuddi is een Nederlands bedrijf en alle producten worden lokaal vervaardigd, wat bijdraagt aan de lokale economie en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Er is ook nog een publieksprijs te winnen voor BioBuddi. Het publiek kan hun stem uitbrengen op de website van de Speelgoed van het Jaar Verkiezing. BioBuddi roept iedereen op om hun stem uit te brengen en hen te steunen in hun missie om duurzaam speelgoed naar de voorgrond te brengen.

Voor meer informatie: www.biobuddi.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven