Yarrah Organic Petfood verlaagt prijzen van 18 producten

"Wij willen onze klanten ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden"

Yarrah Organic Petfood deelt deze eerste dag van september goed nieuws. Het bedrijf voert prijsverlagingen door op 18 producten. Yarrah komt met het volgende statement hierover:

"Zoals bekend heeft de diervoeding industrie in 2022 te maken gehad met aanzienlijke uitdagingen door de stijgende kosten. We hebben beloofd om onze prijzen te herzien wanneer mogelijk. Als reactie op de huidige uitdagende economische omstandigheden hebben we besloten om de prijzen van 18 van onze best verkopende recepten te verlagen, met een gemiddelde korting van 8%. Ons doel is om onze klanten te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijden en ervoor te zorgen dat portemonnee niet te veel onder druk komt te staan."

"Hoewel onze kosten niet met 8% zijn gedaald, geloven we dat de druk op de toeleveringsketen langzaam afneemt en we willen deze voordelen graag aan onze trouwe klanten doorgeven. De prijsverlagingen zijn vanaf 1 september van kracht. Bij Yarrah blijven we de marktomstandigheden nauwlettend volgen en zullen we verdere aanpassingen maken als de omstandigheden dit toelaten. Onze missie is om de best mogelijke producten en service te bieden."

Voor meer informatie:
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
info@yarrah.com
www.yarrah.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven