Mijnbiowinkel.nl moet meer zichtbaarheid creëren bij een groter publiek

Zaterdag 23 september is het weer Organic Action Day. In de week van Organic Action Day lanceert Biowinkelvereniging de website www.mijnbiowinkel.nl. Doel is om meer zichtbaarheid te creëren bij een groter publiek en nieuwe consumenten met een unieke actie naar de bio winkel trekken.

Op de website van de Biowinkelvereniging staat de volgende toelichting over de plannen:

Vorig jaar hebben we vanuit de Biowinkelvereniging een eerste actie opgestart om meer traffic en aandacht naar en voor de biologische speciaalzaken te genereren.

Dit jaar willen we het groter aanpakken, juist omdat we die impuls allemaal goed kunnen gebruiken. We willen meer zichtbaarheid creëren bij een groter publiek en nieuwe consumenten met een unieke actie naar de bio winkel trekken. Dit doen we graag samen. Laten we onze krachten bundelen, samen staan we tenslotte sterker.

Wat zijn de plannen:

  • Opzetten van mijnbiowinkel.nl - een consumentenwebsite waar je alle biologische speciaalzaken, bakkers, slagers en boerderijwinkels kan vinden (via een locatiezoeker) die aangesloten zijn bij de Biowinkelvereniging. Op deze website staan ook de andere overkoepelende acties/campagnes voor de bio winkels. Hieronder een eerste sneak preview.
  • De groothandels Odin en Udea zijn met productleveranciers in overleg om voor het weekend van 22 tot en met 24 september 2023 een aantrekkelijke consumentenactie op te zetten. Daarover snel meer!
  • Daarnaast willen we een positieve impactberekening laten maken over de producten zodat de klant naast een hele scherpe aanbieding ook beloond wordt met de impact van bio.

Voor meer informatie:
Daisy Alsemgeest
Biowinkelvereniging
daisy@biowinkelvereniging.nl
www.biowinkelvereniging.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven