Bergfood en Ambrosia gaan samenwerken

Maarten van den Berg heeft op 25 augustus een participatie in Ambrosia genomen. De aandelen van Andre Verhoeff en van Leo Voorwinden zijn met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 overgedragen. Dimitri Letas blijft mede-eigenaar en algemeen directeur van Ambrosia.

Ambrosia gaat samenwerken met Bergfood. Ambrosia en Bergfood zijn allebei actief als distributeur van mediterrane levensmiddelen, waarbij Bergfood een sterke focus heeft op Zuid-Europa, is Ambrosia volledig op Griekenland gericht. De producten van Ambrosia worden in Nederland en België geleverd aan klein- en grootschalige retail, groothandel, maaltijdindustrie en horeca.

Begin 2024 verhuist Ambrosia naar de Koopvaardijweg in Oosterhout om zo haar kantoor, logistieke en administratieve activiteiten onder te brengen bij Bergfood.

Maarten van den Berg: "De participatie biedt enorme groeikansen voor Ambrosia. In de dagelijkse operatie zijn veel synergie voordelen te behalen en door de krachten in productontwikkeling en commercie te bundelen zijn wij in staat om onze afnemers te blijven verrassen met innovaties."

Dimitris Letas: "Wij zijn blij met deze samenwerking, Bergfood is een prachtig bedrijf met mooie producten en een goed team. Wij zijn overtuigd dat we met deze samenwerking de positie van Ambrosia verder kunnen versterken en profiteren van de synergiën en groeimogelijkheden."

Bron: Bergfood


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven