Michel Keppler treedt toe tot raad van bestuur FiBL Zwitserland

Op 1 augustus 2023 is Michel Keppler Marc Schärer opgevolgd als hoofd van de afdeling Financiën, Middelen & Administratie. Hij voegt zich bij Beate Huber en Jürn Sanders in de Raad van Bestuur. Michel Keppler bekleedde eerder een managementfunctie bij het compensatiefonds Swissmem en werkte voor de Swiss Post.

Michel Keppler is sinds augustus een van de drie bestuurders bij FiBL. Hij is erg blij dat hij zowel directeur als hoofd van de afdeling Financiën, Middelen & Administratie is, maar het is niet zijn prioriteit. Het is voor hem veel belangrijker om de kernactiviteit van FiBL, onderzoek, optimaal te ondersteunen. "Ik wil de afdeling Financiën, Middelen & Administratie weer dichter bij de onderzoeksafdelingen brengen en de wij-cultuur bevorderen", zegt Michel Keppler.

Michel Keppler is in augustus toegetreden tot FiBL Zwitserland. (Foto: FiBL, Andreas Basler)

Bovendien is FiBL de afgelopen vijf jaar enorm gegroeid en zijn er oude structuren die niet meer bij het instituut passen. Michel Keppler kijkt ernaar uit om een handje te helpen bij het aanpassen van strategieën aan de nieuwe omstandigheden en om FiBL klaar te stomen voor de toekomst.

Bron: FiBL


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven