Eerste productie nieuwe biologische eiwitshake is een feit

Tholen - De allereerste zak Faunus Nutrition Proteïne Powder is van de band gerold. Lars Musk deelde dit heuglijke moment op LinkedIn. "Hij is er eindelijk, na 2 jaar! De hele ontwikkeling heeft heel wat voeten in de aarde gehad. Nu is het eindelijk tastbaar. Het is best een onderscheidend product waaraan ik hoge eisen stel. Dat heeft het heel moeilijk gemaakt. Nu hebben we eindelijk een leverancier gevonden die het echt aandurft", aldus Lars.

'Deze shake kan je helpen op een verantwoorde manier jouw eiwitdoelen te behalen', schreef Lars bij het filmpje. Hij omschrijft het product als een 100% biologische, plantaardige eiwitshake, die toegankelijk is voor iedereen en past in ieder dieet. "Hij is hoog in eiwit, bevat alleen biologische ingrediënten en geen kunstmatige toevoegingen. Met onze shakes hebben de gebruikers ook aanzienlijk minder kans op buik- of darmklachten of een opgeblazen gevoel. Veel mensen ervaren buik- en darmklachten van erwteiwit, maar wij hebben een proces aan de erwt toegevoegd waardoor dit aanzienlijk minder voorkomt."

Omdat we " De shake is er in twee varianten: naturel en vanille. De Faunus-shakes bevatten respectievelijk 25 en 23 gram eiwit per dosering (30 gram).

De eerste klant is al binnen, geeft Lars aan. "Onze eerste business-to-businessklant is onze lokale natuurvoedingswinkel, Heerlijk Eko Wormerveer. Daar zijn onze producten vanaf september verkrijgbaar. Ook organiseren we daar op 30 september een evenement mee. We gaan workshops geven, samen met onze natuurvoedingsdeskundige. Tegelijkertijd vindt ook de officiële productlancering plaats."

Voor meer informatie:
Lars Musk
Faunus Nutrition
faunus@faunusnutrition.com
www.faunusnutrution.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven