Nieuw: Cranberry Seed Exfoliant Poeder

Pericarp Beauty introduceerde al eerder cranberryzaad als ingrediënt voor een alleskunnende olie. Het merk breidt nu uit met een nieuw product: biologisch Cranberry Seed Exfoliant Poeder voor het gezicht en de lippen. "Een natuurlijke en effectieve manier om huid en lippen te exfoliëren", vertelt Fieke Ford, oprichter van Pericarp Beauty, die alle beauty voordelen van biologisch cranberryzaad aan het ontdekken is.Bij Pericarp Beauty begrijpen ze het belang van het bereiken en behouden van een gezonde en levendige huid. "Daarom hebben we zorgvuldig het beste biologische cranberryzaadpoeder geselecteerd om een natuurlijk exfoliant mee te creëren. Boordevol antioxidanten en essentiële voedingsstoffen biedt cranberryzaadpoeder een zachte maar effectieve exfoliatie van de huid en lippen."Waarom kiezen voor Cranberry Seed Exfoliant Poeder?

  • Natuurlijk en duurzaam: Pericarp's Cranberry Seed Exfoliant Poeder is gemaakt van het materiaal dat overblijft na het persen van de biologische cranberryzaadolie.
  • Zachte exfoliatie: het biologische Cranberry Seed Exfoliant Poeder verwijdert voorzichtig dode huidcellen, reinigt verstopte poriën en bevordert celvernieuwing, waardoor gezicht en lippen zijdezacht en verfrist aanvoelen. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageenproductie van de huid.
  • Voedend en hydraterend: verrijkt met vitaminen, mineralen en vetzuren, biedt dit exfoliërende poeder voeding en hydratatie aan de huid wanneer het gemengd wordt met Pericarp's Cranberry Seed Oil.
  • Geschikt voor alle huidtypes: of je nu een droge, vette of gevoelige huid hebt, dit poeder is geschikt voor alle huidtypes.
  • Gebruiksaanwijzing: Meng met water of met cranberry zaad olie in de palm van de hand en breng voorzichtig, met ronddraaiende bewegingen, aan op het gezicht en/of de lippen, gebruik 2-3 keer per week. Spoel daarna met water af. Breng Pericarp's Cranberry Seed Oil aan als laatste stap in de huidverzorgingsroutine voor optimale resultaten. Duurzaam, natuurlijk en in Nederland geproduceerd.

Voor meer informatie:
Fieke Ford
Pericarp Beauty
020 2117102
contact@pericarpbeauty.com
www.pericarpbeauty.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven