Test met Nederlandse bio-chocolade zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen bij Denn's BioMarkt

Tholen - De biologische chocolade van Chokay, zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen, is binnenkort ook op de Duitse markt verkrijgbaar. Medeoprichter Lars Jacobs vertelt dat Denn's BioMarkt in 43 winkels een display gevuld met Chokay-producten neer gaat zetten. "Deze test bij Dennree is een hele mooie stap voor ons. Heel gaaf. Als deze test succesvol is, willen ze dit vanuit het hoofdkantoor breder gaan trekken", aldus Lars.

De display die bij Denn's BioMarkt komt te staan. Klik hier voor een grotere afbeelding van de display.

Om ook in Duitsland voet aan de grond te krijgen werkt Chokay sinds een paar maanden samen met Organic Friends & Sports. Deze officiële en exclusieve importeur in Duitsland zit ook achter deze proef bij BioMarkt. "En er zit nog meer in het vat, maar dat is nog niet definitief." Na geslaagde deelnames aan de BioOst en BioWest vertegenwoordigt OFS Chokay binnenkort ook op de andere twee regionale Duitse beurzen: BioSud en BioNord.

Nieuwe variant
Lars vertelt dat de reacties op de producten erg goed zijn. "Iedereen vindt het leuk, erg lekker en mist het in het schap, maar er zit een bepaalde prijs aan verbonden. Als de USP's duidelijk zijn dan is de prijs geen probleem, daarom is het voor ons belangrijk om de boodschap duidelijk te maken. We hebben de laatste maanden de nodige nieuwe klanten mogen verwelkomen en hopen de komende tijd nog meer winkeliers te kunnen overtuigen om onze producten op te nemen."

Binnenkort introduceert Chokay weer een nieuwe variant, Caramel-Pecan komt eraan. "Echt met een karamel aroma, zonder koolhydraten en calorieën. Een heel mooi product. Deze nieuwe smaak is nu in productie en zal vanaf week 36 bij Ekoplaza verkrijgbaar zijn."

Voor meer informatie:
Lars Jacobs
Chokay
Goeseelsstraat 36c
4817 MV Breda
076 7602850
06 24814002
lars@chokay.com
www.chokay.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven