Deadline inleveren workshops: 15 september

Thema Biokennisweek 2024 is 'What's next?'

'What's next?' "In de komende editie van Biokennisweek gaan we dóór op het ingeslagen pad: ondernemers samenbrengen, en vérder brengen met biokennis en inspiratie. Dat doen we door een stevig tweedaags webinarprogramma te organiseren op maandag 15 januari en dinsdag 16 januari 2024, en natuurlijk met de sfeervolle live Biobeurs, op woensdag 17 januari en donderdag 18 januari", vertelt Suzanne Vrinte.

"Tijdens Biokennisweek 2024 kijken we onszelf als biologische sector serieus in de spiegel. Hoe kijkt een 'next generation' consument naar bio? Met welke 'next steps' versterken we de marktpositie van biologisch? Hoe brengen bio ondernemers hun bedrijf 'next level'? Wat zijn de uitdagingen voor 'next generation' ondernemers in bio? Welke 'next steps' zetten politiek & de markt, met het Actieplan van 15% bio areaal in gedachten? Nieuwe voorstellen voor workshops en webinars zijn welkom!"

Op 15 september 2023 sluit de deadline voor het inleveren van workshops en wordt, na selectie, het programma samengesteld door de programmacommissie. Het geven van een workshop of webinar is deze editie niet aan kosten gebonden.

"De programmacommissie stelt zich tot doel een vernieuwend, prikkelend en inspirerend programma samen te stellen. Wees er op tijd bij. Er is beperkt plek voor de workshops en webinars", besluit Suzanne.

Denk jij een goede aanvulling te kunnen geven op thema's zoals marktontwikkeling, bodemgezondheid, arbeid & technologie of klimaat? Klik hier om jouw idee/voorstel in te brengen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven