"In elk geval vlees en zuivel moet zoveel mogelijk biologisch worden aangeboden"

Samenwerking tussen Jumbo en Kindergarden

Kinderdagverblijf Kindergarden en Jumbo Zakelijk zijn een samenwerking aangegaan. Samen ontzorgen zij pedagogisch medewerkers zodat ze zich 100% kunnen focussen op de zorg van kinderen. En dat gaat verder dan alleen het bestellen en leveren van boodschappen.

Duurzaamheid
Dankzij de pedagogisch professionals van Kindergarden ontwikkelen kinderen zich op een gezonde en veilige opvangplek. "Onze collega's zijn betrokken en delen hun pedagogische kennis en ervaring met ouders. Ook op het gebied van voeding. Ouders hoeven niks mee te nemen, wij ontzorgen volledig. Zo wordt er iedere dag een verse, warme lunch bereid", vertelt Janne, manager ontwikkeling en kwaliteit bij Kindergarden.

Kindergarden volgt de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Als snack wordt er rauwkost gegeten en kinderen krijgen seizoensgroenten en -fruit, bij voorkeur uit Nederland. "Wij kiezen voor gevarieerde voeding en laten kinderen wennen aan verschillende smaken, wat belangrijk is voor een gezond eetpatroon. Steeds weer zijn we ons bewust van welke producten we inkopen. Zoveel mogelijk duurzaam en puur. Dan is het belangrijk dat een supermarkt aansluit bij onze wensen", vertelt Daphne, inkoopspecialist bij Kindergarden. "De boodschappen worden bezorgd door Jumbo Supermarkten. Jumbo levert op vaste momenten in de week bij onze vestigingen. Het assortiment is erg breed. Dat is voor ons belangrijk zodat we alles op één plek kunnen bestellen. Ook biedt Jumbo veel biologische producten aan. Dat past goed bij het voedingsbeleid van Kindergarden waarin staat dat in elk geval vlees en zuivel zoveel mogelijk biologisch worden aangeboden."

Klik hier voor meer informatie over online boodschappen doen voor de kinderopvang op de Jumbo-website.

Bron: Kindvak Magazine


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven