Leer alles over volwaardig en plantaardig koken bij Gimsel Academy Rotterdam

Op woensdag 30 augustus vindt de Open Avond van Gimsel Academy in Rotterdam plaats. Er is steeds meer aandacht voor een gezond voedingspatroon en een bewuste lifestyle. Mensen koken thuis vaker plantaardig. En daarnaast neemt de kennis over de positieve effecten van biologische ingrediënten toe.

Gezond? Ga terug naar de basis
Er gebeurt veel in de wereld, en zo ook in de wereld van voeding. Wat gezond is voor de een, is niet per se goed voor de ander. Hoe kom je erachter wat voor jou werkt? Wat iedereen kan helpen, is teruggaan naar de basis. Ontdek de wereld van natuurvoeding en leer jezelf en je behoeftes kennen.

Volwaardige plantaardige maaltijden
Ben jij op zoek naar manieren om dagelijks in een handomdraai voedzaam voor je gezin te koken? Of wil je meer professionele kooktechnieken leren en uitvinden wat jou kan helpen om in balans te komen (en te blijven!)? Of je nu een ervaren kok bent of een nieuwsgierige beginner, de deeltijdopleiding tot Natuurvoedingskok bij Gimsel Academy helpt je verder. Het koken van volwaardige plantaardige maaltijden draait om balans, variatie en creativiteit. Tijdens de opleiding maak je uitgebreid kennis met de theorie en de praktijk van de natuurvoedingskeuken. Zo leer je hoe je bruine rijst perfect kookt, hoe je zelf kimchi maakt, maar ook hoe je een evenwichtige energiehuishouding kan creëren in je lichaam.

Maak kennis met het opleidingsaanbod
Ben je nieuwsgierig naar de relatie tussen voeding en gezondheid? Naar alle weetjes over plantaardige eiwitten? Of naar koken met miso of zeewier? Kom dan langs op de Open Avond van Gimsel Academy op woensdag 30 augustus in Rotterdam. Maak kennis met het docententeam en stel gelijk al je vragen.

Klik hier voor meer informatie over het opleidingsaanbod. Of neem een flyer van Gimsel Academy mee uit de Odin winkel bij jou in de buurt.

Voor meer informatie:
Gimsel Academy
Mariniersweg 9 (in de Groene Passage)
3011 NB Rotterdam
010 4135544
info@gimselacademy.nl
www.gimselacademy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven