Franje Onions investeert in twee Quality Graders

"Ideaal is dat deze machines makkelijk toepasbaar zijn binnen de bestaande lijn"

Tholen - Franje Onions heeft vandaag de handtekening gezet onder de investering van een tweetal Quality Graders van Flikweert Vision. De sorteermachines worden direct na de afstaarter geplaatst. De uienverwerker uit Waarde wil later ook nog eenzelfde machine plaatsen bij de veldgewaslijn.

"We oriënteren ons al langer op de mogelijkheden van optische sortering. Hiervoor hadden we in eerste instantie een bedrijfsuitbreiding voor over, maar hiervoor kregen we de bouwvergunning nog niet rond. De sorteermachines van Flikweert zijn makkelijk toepasbaar in onze bestaande lijn, dus hiermee kunnen we snel een eerste stap zetten", vertelt Jan Franje.

Vanaf week 46 worden de twee Quality Graders al bij Franje Onions geplaatst. "Kwaliteit en continuïteit waren voor ons de belangrijkste motivatie om voor deze optische sorteermachine te kiezen. Dankzij deze machines kunnen we een uiterst nauwkeurige kwaliteitssortering realiseren die aansluit bij de wensen van onze klanten. Bovendien zijn de machines eenvoudig te bedienen."

Voor meer informatie:
Jan Franje
Franje Onions
Gawege 10
4414 NB Waarde
+31 (0)113 501658
info@franjeonions.nl
www.franjeonions.nl

Flikweert Vision Technologies
Oude Nieuwlandseweg 7
4305 NE Ouwerkerk
Tel +316 15 69 45 17
martijn@flikweertvision.nl
www.flikweertvision.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven