De Echte Groenteman Simon Dragt

"Digitaal prijssysteem werkt perfect"

In de AGF-branche hebben winkeliers continu te maken met prijsveranderingen vanwege veranderende inkoopprijzen. Veel ondernemers doen de beprijzing nog handmatig. Naast het feit dat hier veel tijd in gaat zitten, heeft ook niet iedereen een even mooi handschrift. Het gevolg daarvan is vaak dat de winkel een wirwar is van verschillende kaartjes, handschriften, kleuren en lettergroottes.

De firma Dragt maakt al vele jaren gebruik van het digitale prijskaartensysteem van In2 Value. Bert Dragt aan het woord: “We zijn 6 jaar geleden overgestapt van de geschreven kaartjes naar het digitale systeem. Het systeem, is in de loop der jaren verder gemoderniseerd en het gebruiksgemak is tegenwoordig enorm. Centraal op de kassa pas ik dagelijks de prijzen aan en deze worden dan automatisch naar het schap gestuurd, zodat er altijd actuele prijzen staan, direct gekoppeld met mijn kassasysteem. Kom ik in de winkel nog een verkeerde prijs tegen, dan kan ik dat via de app op mijn telefoon ook direct aanpassen. Ook voor mijn buitenpresentatie gebruik ik digitale prijskaarten (A5 formaat). Dit systeem bespaart ons, dagelijks, enorm veel tijd. Prijzen veranderen dagelijks en het schrijven (of printen) van kaartjes kosten gewoon heel veel tijd. Nog los van de kosten van inkt en kartonnen kaartjes. Maak voor jezelf eens het rekensommetje over een heel jaar en dan is de beslissing snel gemaakt. Ik zou nooit meer anders willen in ieder geval.”

Lage kosten en lange gebruiksduur
Natuurlijk vraagt de overstap een investering, maar deze is, zoals Bert al aangeeft, snel terug verdiend in tijd en kostenbesparing op materialen. Daarnaast geeft deze manier van beprijzing een opgeruimde en verzorgde uitstraling in de winkel. In ieder prijskaartje zit een batterijtje wat ongeveer 7 jaar meegaat bij het dagelijks wisselen van prijzen, land van herkomst of producten. Is deze op, dan stuur je de kaartjes op en worden deze vervangen. Verder heb je behoudens software updates nauwelijks/geen onderhoud aan dit systeem. De software updates worden door In2Value voor je gedaan.

Vorr meer informatie
In2Value
Maarten of Johan
T: 030 - 609 41 11
info@in2value.nl
www.in2value.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven