Naar bio-popcorn graaien in XL grijpmachine

Tholen - Opvallen in komkommertijd, bij John Altman lukt dat via een opvallende activatie van Groundbreakers. De bio-popcornzakjes stalen de show in een menselijke grijpmachine, oftewel de 'Lucky Crane', die op 14 en 15 juli opgesteld stond in Hoog Catharijne. De zakjes pasten vanwege de kleur heel mooi bij de gouden ballen waarin de verschillende te grijpen prijzen opgesteld lagen.

The Groundbreakers kregen de opdracht om een feestelijk tintje te geven aan het 50-jarig bestaan van het Utrechtse winkelcentrum Hoog Catharijne. De Lucky Crane is een ludieke variant van de grijpmachine die we kennen van de kermis. Hierin is de bezoeker namelijk zélf de grijper in het spel. Een ander bestuurt de joystick en laat de menselijke grijper op de juiste plek in de prijzenbak van 4 bij 4 meter zakken om één van de prijzen te pakken. De organisatoren kijken terug op een geslaagd event. 'Het evenement was een groot succes met veel bezoekers die hun kans wilden grijpen in de Lucky Crane! Wij willen iedereen bedankten voor zijn of haar deelname'.

Arnoud Francken vertelt namens John Altman: "We kennen Groundbreakers al van eerdere ludieke acties en we vinden deze leuke actie uniek. Er waren allerlei prijzen ter beschikking gesteld door de winkels er omheen. De biologische popcorn maakte het feestje compleet, de verpakking past uitstekend bij de goudkleurige ballen."

Hij geeft aan dat ze bij John Altman op kantoor ook een kleine grijpmachine hebben staan. "Het is best lastig om een prijs te grijpen zoals je wellicht weet. De menselijke grijpers die meedoen aan de Lucky Crane moeten voor de extra uitdaging bokshandschoen aan. Dit soort promoties zijn wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. We zetten zelf onze miniversie van de grijpmachine regelmatig in voor activatie op de winkelvloer. Dan kunnen klanten in de winkel bij het schap een mooie prijs graaien."

Voor meer informatie:
Arnoud Francken
John Altman
+31(0)6 53399533
arnoud@johnaltman.nl
www.johnaltman.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven