Seaveg Crispies bekroond tot 'Best Organic Snack'

Silken Tofu van Clearspring wint 'Nation's Favourite Organic Product Award

Clearspring Organic Japanese Silken Tofu heeft de prestigieuze 'Nation's Favourite Organic Food & Drink Product Award' gewonnen bij de Best of Organic Market Awards (BOOM) 2023 van de Soil Association. De winnaars van de BOOM Awards werden bekendgemaakt tijdens een exclusieve ceremonie in de Paintworks in Bristol op woensdag 5 juli.

De categorie 'Nations Favourite', één van de meest begeerde prijzen van de avond, is één van de slechts twee categorieën waarop uitsluitend door het publiek wordt gestemd. Clearspring's Organic Silken Tofu versloeg de zware concurrentie en kreeg de meeste stemmen om gekroond te worden tot Nation's Favourite van dit jaar.

De Silken Tofu.

Clearspring Managing Director Maria Dawson zei: "We zijn dolblij dat we met onze Silken Tofu de BOOMs Nation's Favourite Organic Food & Drink Product hebben gewonnen, vooral omdat het om publieksstemmen gaat. We zijn iedereen die gestemd heeft ongelooflijk dankbaar. We zijn er trots op dat we in samenwerking met onze Tofu-producent een milieuvriendelijke Silken Tofu hebben gemaakt die slechts uit drie ingrediënten bestaat. Onze Silken Tofu is biologisch, vegan, glutenvrij, eiwitrijk en veelzijdig en smaakt bovendien geweldig."

Clearspring Organic Seaveg Crispies wonnen ook de categorie Best Organic Snack, die door een panel van deskundige juryleden werd getest en gekozen.

De BOOM's, de enige speciale biologische prijzen in het Verenigd Koninkrijk, erkennen de merken, bedrijven en mensen achter de biologische industrie in het Verenigd Koninkrijk en stond open voor alle gecertificeerde biologische bedrijven in het Verenigd Koninkrijk. De prijzen worden uitgereikt door de Soil Association, het toonaangevende Britse orgaan voor biologische certificering.

Voor meer informatie:
Clearspring
+32 496 263 416
info@clearspring.co.uk
www.clearspring.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven