Bio-theeverpakking runner-up bij NL Packaging Awards

Tea of Life is runner-up geworden bij de NL Packaging Awards 2023. Deze awards zijn 26 juni uitgereikt. "Een mooie prijs met feedback waar we trots op zijn. En uiteraard een shout out naar Guts&Glorious | brand & packaging design voor de perfecte doorvertaling van onze wensen", reageert Noraly Duizer, Brand & Communications Manager bij Axxent Masters in Tea, het bedrijf achter Tea of Life.

Lees hier de uitgebreide onderbouwing van de jury:

Categorie Food houdbaar - Runner-up 1

Tea of Life – Guts & Glorious
Deze inzending heeft veel stand-out in het schap. Het lijnenspel en het repeterende patroon intrigeren en daardoor krijg je het gevoel dat het je iets wil vertellen. De jury is enthousiast over het omgedraaide karton, het verhaal aan de binnenkant van de verpakking en het logo. Elk paadje is anders en liggend of staand loopt het logo door. Ook de typografie en de verschillende illustraties van de ingrediënten zijn sterke punten. De hiërarchie zit goed in elkaar. De verpakking straalt veel liefde en ambacht uit en de jury noemt de inzending vernieuwend in het schap.

Deze inzending is runner-up, omdat het een sterk concept is. Ook is dit een van de duurzaamste verpakkingen in deze categorie, omdat het theezakje geen nylon en nietje bevat. De jury vindt het rommelig dat '20x' op verschillende plekken staat en vraagt zich af waarom de ene verpakking beige is en de andere wit. Dat maakt deze inzending net geen winnaar.

Voor meer informatie:
Axxent Masters in Tea
Avelingen West 50
4202 MV Gorinchem
0183 407490
info@masters-in-tea.com
www.masters-in-tea.com
www.tea-of-life.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven