Deelnemers gezocht voor verkiezing 'De mooiste koeienweide 2023'

BioForum nodigt biologische melkveehouders uit om deel te nemen aan de verkiezing: 'de mooiste koeienweide 2023'. Met deze verkiezing wil de ketenorganisatie de biologische melkveehouders in de schijnwerpers zetten, die met hun koeienweides extra inzetten op biodiversiteit en dierenwelzijn. Meld je weide aan tussen 4 juli en 15 augustus en maak kans op de titel. De uitreiking zal plaatsvinden eind november.

Waarom meedoen?
Meedoen levert je bedrijf extra publiciteit op én je positieve verhaal kan de biologische zuivelsector een duwtje in de rug geven. De drie laureaten krijgen een prachtige oorkonde en er zal een professioneel filmpje over het winnende bedrijf gemaakt worden. .

Hoe verloopt de wedstrijd?
Je wei aanmelden kan via het formulier tussen 4 juli en 15 augustus. Eind augustus kiest de vakjury op basis van de inschrijvingen drie bedrijven die kans maken op de titel 'De Mooiste koeienweide van Vlaanderen'.

Ben je bij de drie geselecteerden, dan worden in september of oktober op het bedrijf opnames gemaakt voor de film. Op basis van dat filmpje zal de vakjury een winnaar uitroepen. Daarnaast zullen consumenten in november ook kunnen stemmen op hun favoriet. De wedstrijd levert dus twee winnaars op: één gekozen door ‘het publiek’ en één gekozen door de vakjury. De winnaar van de juryprijs ontvangt een bord met daarop de titel 'de mooiste koeienweide 2023' (om bij de weide te plaatsen).

De winnaars van de verkiezing worden eind november bekendgemaakt. Tijdens deze periode organiseert BioForum ook een campagnepiek in de campagne 'De mooiste boodschap is bio' waarbij de focus ligt op zuivel.

Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Bron: BioForum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven