"Dankbaar dat ook de 'oude klanten' ons hier een kans geven"

Back to Garden in Schagen geopend

Tholen - Back to Garden - de biologische winkel van Schagen in nieuwe vorm, op de vertrouwde plek - is afgelopen zaterdag 1 juli officieel geopend. De nieuwe eigenaren van de winkel aan Loet 21 zijn Sylvia van Zelst en Sander Keijzer. "We zijn echt overspoeld door positieve reacties. We hadden een goede aanloop afgelopen zaterdag, het voelde echt als een belofte voor de toekomst. We zijn heel dankbaar om ook de 'oude klanten' terug te zien komen en dat ze ons een kans geven hier in Schagen", reageert Sylvia.

Sylvia en Sander willen met de winkel een gezellige plek creëren in Schagen, waar mensen graag komen en zich welkom en geliefd voelen. "We hopen samen een mooie impact te maken in de gemeenschap." Ze geeft aan dat er nog een grote groep consumenten te bereiken is. "Daar willen wij ons graag voor gaan inzetten. We denken aan reclame maken, maar ook bijvoorbeeld aan groente- en fruittassen en misschien workshops en wellicht informatieavonden waarmee we nieuwe doelgroepen kunnen bereiken."

De ondernemers geven aan niet van verspilling te houden. "We willen ons dan ook inzetten om dit tot een minimum te beperken. Zo geven we ook veel weg en hebben we vaak hoge kortingen op groenten en fruit bijvoorbeeld."Sylvia vertelt dat het motto voor de winkel 'gezond leven voor jou' is. "Met 'jou' bedoelen we iedereen, er zijn heel veel mensen die nog geen idee hebben wat ze feitelijk consumeren. Wij geloven dat met een stukje bewustmaking vanuit een normale christelijke omgeving we zo deze mensen kunnen helpen een gezonder leven te leven. Wij willen het beste voor iedereen zowel geest, ziel en lichaam. Daarom gaan we voor goede producten die met veel liefde verkocht en gekocht worden. Daarnaast vinden wij eenheid heel belangrijk. Ook zullen wij bijvoorbeeld altijd zo lang als uiterlijk mogelijk is blijven staan voor cashgeld, normale winkel sfeer, en alles wat gewoon normaal is."

Voor meer informatie:
Sylvia van Zelst en Sander Keijzer
Back to Garden
Loet 21
1741 BD Schagen
backtogarden@pillars.international
Facebook


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven