Open dagen Bejo van 26 tot en met 30 september

De Open Dagen van Bejo in Warmenhuizen vinden dit jaar plaats van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 september. Tijdens het evenement maken de bezoekers kennis met de nieuwe Bejo-rassen en is er volop gelegenheid om mogelijkheden en uitdagingen binnen het vakgebied te bespreken.

Tijdens de Open Dagen zijn er diverse nieuwe variëteiten te zien. Op de demonstratievelden worden rassen getoond met een verbetering op uiterlijke kenmerken, ziekteresistentie, bewaarkwaliteit en smaak.

Groenteconcepten en kassen
Ook aan Bejo’s groenteconcepten zal tijdens deze week aandacht worden geschonken. Deze concepten worden ontwikkeld met veel aandacht voor smaak, gezondheid en gebruikersgemak. Een voorbeeld is de purple sprouting broccoli Redi. Ook het complete assortiment nieuwe spitskoolrassen bieden telers en partners uit de keten inspiratie voor nieuwe toepassingen.

In de foliekas voor vruchtgewassen presenteert Bejo een gevarieerd assortiment van onder meer tomaten, paprika’s en augurken. Imkers tonen het belang van bijen en Bejo’s activiteiten op het gebied van bijenveredeling en bijengezondheid.

Rondleidingen en demonstraties
Voor de ontwikkeling en productie van nieuwe rassen is technologie onmisbaar. Tijdens de rondleidingen in het Seed Quality Center en het Research Center hoort en ziet de bezoeker meer over de ontwikkelingen op het gebied van veredeling, zaadonderzoek en zaadbehandeling. Verschillende mechanisatiebedrijven zullen aanwezig zijn om hun product of dienst te presenteren en hier demonstraties van te geven. De bezoeker maakt op deze wijze kennis met innovaties op het gebied van duurzame oplossingen voor de sector.

De Bejo Open Dagen vinden zoals gebruikelijk plaats aan Trambaan 2 in Warmenhuizen.

Meer informatie op www.bejo.com en www.bejo.nl

Bejo Zaden
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
+31 (0)226 39 61 62
www.bejo.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven