Weer Goud voor Mèkkerstee Oud

Ook dit jaar heeft de Mèkkerstee weer meegedaan aan 's werelds grootste kaaskeuring in Engeland, de ICDA. Op de imposante keuring worden duizenden kazen door professionele juryleden onder de loep genomen en op smaak en consistentie uitgebreid gekeurd. Wederom is de Mèkkerstee oude geitenkaas bekroond met een Gouden award. Ook in 2022 heeft deze kaas Goud gewonnen en daarbij zelfs de Ecolab Troffee in de wacht gesleept, dat houdt in dat de kaas nummer 1 was van alle biologische kazen op deze keuring. De Gouden Award van dit jaar geeft aan dat de kwaliteit consistent hoog is.

Goud voor Jerseykaas Oud
De Jerseykaas Oud (Happy Mrs Jersey Old Wisdom) heeft ook weer een mooie Gouden plak op zijn naam staan. Op de ICDA in Engeland is deze kaas inmiddels al jaren bekend vanwege zijn Gouden Awards maar ook omdat deze kaas in 2016 de kampioen is geweest van alle bijna 5000 kazen die toen ingezonden waren. Daarna bleef hij zijn onderscheiden kwaliteit bewijzen door de Gouden Awards die hij vele malen gekregen heeft. Deze kaas was ingezonden door Treur Kaas die na productie op de Mèkkerstee deze kazen oplegt in hun pakhuis en onder de juiste condities door laat rijpen.

Zilver voor Mèkkerstee Truffel
De biologische geitenkaas met truffel heeft een Zilveren plak behaald. Ook deze kaas is meerdere malen in de prijzen gevallen. Hij valt op door de zachte consistentie maar zeker ook door de Italiaanse biologische truffel die eraan is toegevoegd waardoor de kaas zijn unieke smaak krijgt.

Voor meer informatie:
De Mèkkerstee
Hofdijksweg 34
3253 KB Ouddorp
Tel.: +31 (0)187 684050
info@demekkerstee.nl
www.demekkerstee.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven