"Aantrekkelijke optie dankzij alcoholpercentage van 7,5%"

Tijdwinst dankzij premixed bio-cocktails

Tholen - De premixed biologische cocktails van Nohrlund passen volgens BD-Totaal uitstekend op de zomerse drankenkaart. Met name het bijzondere design van de flesjes (180 ml) springt in het oog, zo geeft Paul Soeterbroek aan. "De fles ziet er leuk uit en het valt met een alcoholpercentage van 7,5% niet onder de sterke dranken. Dat maakt het tot een aantrekkelijke optie voor de horeca. Het maken van een cocktail kost ze vrij veel tijd. Hiermee hebben ze een kant-en-klare optie, dus hoeven ze eigenlijk alleen het glas te vullen met ijsklontjes en eventuele andere aankleding en zijn ze dus snel klaar."

De fles bevat 180 milliliter. "We merken dat de horecaondernemers deze optie nog een beetje moeten ontdekken. We hebben een aantal horecaondernemingen aangeschreven en aangegeven dat dit een mooie aanvulling kan zijn voor de zomerse drankenkaart. Het argument dat het geen sterke drank is, is hiervoor heel belangrijk."

De premixed biologische cocktails van Nohrlund zijn er in drie smaken:

  • Bramble gin cocktail: gin gecombineerd met rijpe bramen, citroen en limoen.
  • Passion martini cocktail: exotische, zoete cocktail waarin de zoetheid van passievrucht wordt gecombineerd met de scherpte van limoen en wodka.
  • Mojito rum cocktail: een klassieke Cubaanse cocktail met rum, rietsuiker en de frisse smaken van munt en limoen.

Paul: "Het is voor horecaondernemers nu ook mogelijk om de cocktails te proberen voordat ze deze op de kaart zetten. Als testartikel kunnen we ze namelijk tijdelijk ook per stuk leveren. Meer informatie hierover is te verkrijgen via onze afdeling verkoop."

Voor meer informatie:
Paul Soeterbroek
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
info@bd-totaal.nl
www.bd-totaal.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven