Leo Stoker, Organic Cape:

"De kwaliteit van de Zuid-Afrikaanse biologische zoete aardappelen is uitstekend"

De biologische zoete aardappel, Cape Sweet, uit Zuid-Afrika is weer volop verkrijgbaar bij Organic Cape. "De kwaliteit van de zoete aardappel is uitstekend. Wanneer de zoete aardappelen geoogst zijn, worden deze twee weken in de koelkamers bewaard voor uitstekende kwaliteit en houdbaarheid", vertelt Leo Stoker van Organic Cape.

"Wij geloven al jaren in de kansen die Zuid-Afrika te bieden heeft. Door de ligging op het zuidelijk halfrond zijn de seizoenen tegenovergesteld ten opzichte van Nederland. Niet alleen is de klimatologische ligging uniek, de grond in Zuid-Afrika is rijk aan mineralen, de mensen zijn deskundig, gedreven en zeer behulpzaam. Uiteraard zijn onze telers GlobalGAP en biologisch gecertificeerd en hebben ze een SIZA certificaat. Alle ingredi├źnten voor prachtige en smaakvolle producten."

De zoete aardappel is beschikbaar in de maten S, M, L en XL. "We verwachten nog tot eind september te kunnen leveren. Organic Cape heeft voor het sorteren en verpakken een samenwerking met Van de Weerd Pompoenen in Lelystad. Zij sorteren machinaal en kunnen de zoete aardappelen verpakken in alle mogelijke verpakkingen. Ook kunnen de zoete aardappelen naar wens gelaserd worden."

Voor meer informatie:
Leo Stoker
Organic Cape
De oude IJssel 9C
8253 PV Dronten
+31 (0)6 22121852
order@organic-cape.nl
www.organic-cape.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven