"Met onze drie biologische productielocaties kunnen we bio-voeders voor alle diersoorten zelf maken"

AgruniekRijnvallei opent deuren fabriek Helvoirt

Op zaterdag 17 juni was er onder zomerse omstandigheden een open dag bij de nieuwe biologische productielocatie van AgruniekRijnvallei (AR) in Helvoirt. In deze fabriek worden biologische voeders voor rundvee, geiten en varkens geproduceerd.

AR heeft de locatie per 1 maart overgenomen van de gebroeders Vissers. Door de aankoop is AR in staat alle biologische voeders in eigen beheer te produceren. Naast Helvoirt heeft AR biologische productielocaties in Barneveld (pluimvee) en Wichmond (varkens, rundvee en geiten).

Enthousiaste productiemedewerkers
Leden, klanten en medewerkers namen een kijkje in de fabriek. De belangstellenden werden rondgeleid door de medewerkers die in Helvoirt werkzaam zijn. Uit hun verhalen kon je opmaken dat zij zich in die paar maanden de fabriek al helemaal eigen hebben gemaakt.
Bezoekers waren enthousiast over de kwaliteit van de fabriek en de mogelijkheden. Op het fabrieksterrein waren er informatieborden met de ins en outs van de biologische sector en werden bezoekers getrakteerd op een heerlijk biologisch broodje pulled pork.

Wim Krajenbrink geeft namens AR wat uitleg aan bezoekers.

Vertrouwen in biologisch
AR verwacht dat de biologische sector de komende jaren zal groeien. Arjen van Nuland, algemeen directeur AR: "De vraag naar biologische voedingsmiddelen groeit al jaren. Deze groei is tijdelijk wat afgevlakt, maar onze overtuiging is dat de vraag naar biologische eindproducten weer zal toenemen. AR is een grote speler in biologische veevoeders en met onze drie biologische productielocaties kunnen we biologische voeders voor alle diersoorten zelf maken."

Voor meer informatie:
Locatie Helvoirt
Industrieweg 9
5268 BC Helvoirt
Postbus 610
6700 AP Wageningen
0317 499599
info@argroep.nl
www.agruniekrijnvallei.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven