Nieuw: soba met geroosterde boekweit

TerraSana voegt Soba met geroosterde boekweit toe aan het assortiment. Dat geroosterde element maakt deze noedels speciaal en geeft ze een bijzonder tintje.

Soba-noedels zijn al een tijdje gekend en geliefd bij de consument. Daarom is het tijd voor een nieuwe variatie, vinden ze bij TerraSana. "Boekweit is een trendy ingredi├źnt geworden vanwege de vele voordelen die het biedt. Er zit magnesium, kalium, aminozuren en vitamine B6 en B1 in. Samen met tarwe, die vezels en eiwit bevat, is soba een product met een uitgebalanceerd profiel", zo licht Ingrid Duifhuizen toe.

"Door de boekweit te roosteren krijgt de soba een mooie donkerbruine kleur en een aangename aardse en nootachtige smaak. De noedels worden niet gefrituurd, maar droog gestoomd zonder olie. Zelfs na het koken blijft de textuur van de noedels heerlijk al-dente. Een puur product waar de gezondheidsbewuste consument blij van wordt, en dus een aanwinst voor het bio-schap."

Tot slot heeft TerraSana in dezelfde productcategorie udon een nieuw design gegeven. Udon is ook een Japanse noedelvariant. Udon is dikker dan soba en gemaakt van 100% tarwe.

Voor meer informatie:
TerraSana positive eating
Waaier 10
2451 VV Leimuiden
0172 50 33 33
info@terrasana.nl
www.terrasana.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven