Nieuwe special: chips met truffelsmaak

Tholen - De chipslijn van Trafo is recent uitgebreid met een nieuwe special: chips met truffelsmaak. Roelof Hulst vertelt dat het om een succesvolle introductie gaat. "Iedereen is erg enthousiast over de smaak. De truffelchips is al door heel wat klanten opgenomen, zowel in het binnenland als in het buitenland. De reacties zijn echt lovend, dus daar zijn we heel blij mee."

Roelof: "We hebben gekozen voor een exclusieve uitstraling die past bij deze special."

Het gaat om een exclusieve chips van producent FZ Organic Food. "De chips heeft een heerlijke subtiele smaak van truffel. Dat maakt het tot een echte traktatie voor je zintuigen. Voor de chips maken we gebruik van de beste kwaliteit aardappelen en we werken volgens traditioneel recept en een authentiek bakproces. De handcooked chips en deze nieuwe truffelchips worden iets dikker gesneden, wat zorgt voor een lekkere krokante chips met stevige bite."

Subtiele truffelsmaak
De chips heeft een subtiele smaak van truffel. "We gebruiken echte truffel, geen extract en dat proef je echt. Dit geeft de chips een exclusieve smaak. In de beginfase van het productontwikkelings-proces hebben we een aantal van onze trouwe afnemers meegenomen. We hebben hen mee laten testen en verschillende sterktes uitgeprobeerd en uiteindelijk zijn we op deze subtiele smaak uitgekomen. Dit alles ligt met truffel heel nauw, want het kan ook te heftig zijn. De consument moet wel met smaak een zakje leeg kunnen eten."

Voor meer informatie:
Roelof Hulst
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
roelof@fzorganicfood.com
www.trafochips.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven