Aanmeldingen open voor vijfde editie Boerenversneller

De Boerenversneller bewijst zich elk jaar als een unieke kans voor progressieve boeren. Deelnemers gaan gedurende een half jaar aan de slag met hun bedrijfsplan en persoonlijke ontwikkeling als agrarisch ondernemer. Het programma is erop ingericht iedere deelnemer optimaal te faciliteren, waarbij de uitwisseling binnen de groep van grote waarde is. De praktijk leert dat gelijkgestemden met elk een andere aanpak elkaar weten te inspireren.

De groep komt, verspreid over het traject, zeven maal een dag bij elkaar voor trainingen en excursies die worden neergezet door experts van binnen en buiten de sector. Gedurende het hele traject worden zij ondersteund door transitie-expert en programmamaker Marieke Creemers. De boerenversneller is onderscheidend in zijn frisse, creatieve insteek. Aan bod komen onder meer de landbouwtransitie, persoonlijk leiderschap, visie & strategie, verdienmodellen en communicatie. Hiermee bouwen de deelnemers aan een nieuw, toekomstbestendig en omgevingssensitief verdienmodel dat bij hen past. Op de jaarlijkse Nieuwe Boerenfamiliedag hebben deelnemers ter afsluiting de kans om hun plannen te delen en hun netwerk uit te breiden.

In november gaat de vijfde editie van de Boerenversneller van start. Tot en met 31 augustus 2023 kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. Zowel beginnende als ervaren boeren kunnen deelnemen, grote en kleine bedrijven, gangbaar en alternatief: eenieder die wil inspelen op de veranderingen in de landbouw.

Voor meer informatie, data en aanmelden:
www.denieuweboerenfamilie.nl/boerenversneller2023


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven