VK: Bio-evenement in Shropshire op 4 juli

Bezoekers van de 16e National Organic Conference staat een indrukwekkende ervaring te wachten die het beste van biologisch voedsel en biologische landbouw laat zien, met mogelijkheden om discussies over toeleveringsketens en voedselnetwerken bij te wonen, de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in de sector te verkennen en een rondleiding te krijgen door de faciliteiten van een lokaal biologisch teeltbedrijf.

Het evenement vindt plaats op 4 juli in Shropshire in het Verenigd Koninkrijk, wordt georganiseerd door Organic Farmers & Growers (OF&G) en wordt voorgezeten door Ben Briggs, hoofdredacteur van Agriconnect. Deelnemers worden verwelkomd op Green Acres Farm door gastheren Mark en Liz Lea, die al meer dan 20 jaar een OF&G biologische licentie hebben.

Op het programma van het evenement staan gesprekken onder leiding van een deskundig en ervaren panel van sprekers, die het zullen hebben over biologische toeleveringsketens en voedselnetwerken, van het opbouwen van marktverkoop tot het bewerken van gezondere bodems.

Klik hier voor meer informatie en tickets.

Bron: farmersguide.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven