Liv Eco in Medemblik wordt 35e Odin winkel

Per maandag 10 juli draagt Petra Rustenburg na 5 jaar haar biologische speciaalzaak Liv Eco in het Noord-Hollandse Medemblik over aan Odin. De winkel aan de Nieuwstraat 45 wordt daarmee de 35e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Medemblik.

Petra Rustenburg (links, Liv Eco) en Merle Koomans van den Dries (rechts, Odin) vieren de overdracht van biologische winkel Liv Eco in Medemblik aan Odin met een taart

"Winkel in goede handen bij Odin"
"In de afgelopen vijf jaar heb ik met veel passie en gedrevenheid de biologische winkel Liv Eco in Medemblik opgebouwd en neergezet", aldus Petra. "De winkel is uitgegroeid tot een begrip in West-Friesland en zit nog steeds in een enorme groeifase. Dat is mede te danken aan het geweldige team. Ook de verhuizing naar het grotere pand aan de Nieuwstraat was daarin een belangrijke stap. Het wordt tijd dat het van mijn schouders gaat en dat ik het stokje ga overdragen aan Odin. Ik ben enorm dankbaar dat op deze manier de continuïteit van de winkel gewaarborgd blijft en het voelt als een kroon op mijn werk."

"Blij om stokje over te pakken"
Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): "We zijn blij dat we het stokje mogen overpakken van Petra. Liv Eco is een mooie verzorgde winkel in een leuke straat en in een gezellige en toeristische stad aan het IJsselmeer. We hebben er zin in om samen met het team en de klanten een mooi vervolg te geven aan wat de afgelopen jaren met zoveel liefde en aandacht is opgebouwd."

Anders en toch vertrouwd
Na de overdracht op maandagochtend 10 juli sluit de winkel drie dagen voor een aantal noodzakelijke aanpassingen. Het kassasysteem wordt vervangen, het assortiment hier en daar aangepast en de naam Liv Eco op de gevel wordt vervangen door Odin. Als alles volgens planning verloopt, gaat de winkel op 13 juli weer open als Odin Medemblik.

Lid en mede-eigenaar coöperatie
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Medemblik lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via Odin.nl.

Voor meer informatie:
Liv Eco
Nieuwstraat 45
1671 BB Medemblik
0227-754498
info@liv-eco.nl
www.liv-eco.nl

Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
info@odin.nl
www.odin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven