AgroLingua en Ekomenu bundelen krachten

"Samen kunnen we onze boodschap effectief overbrengen aan verschillende taalgemeenschappen"

AgroLingua heeft een partnerschap aangekondigd met Ekomenu, een innovatief bedrijf op het gebied van gezonde en duurzame maaltijdboxen. Dit partnerschap stelt Ekomenu in staat om effectiever te communiceren met internationale doelgroepen en taalbarrières te doorbreken.

Met dit nieuwe partnerschap zal AgroLingua verantwoordelijk zijn voor de vertaalbehoeften van Ekomenu, denk aan de vertaling van receptkaarten, website-inhoud, marketingmateriaal en andere communicatie-uitingen. De gespecialiseerde vertalers van AgroLingua zullen ervoor zorgen dat de boodschap van Ekomenu accuraat en cultureel relevant wordt overgebracht naar het Engels en Frans, ter ondersteuning van de internationale expansie van Ekomenu.

"Ekomenu is verheugd over de samenwerking met AgroLingua om onze wereldwijde communicatie te verbeteren", aldus Jack Stroeken, oprichter van Ekomenu. "AgroLingua's expertise in vertalingen en hun ervaring in de agro- en foodsector sluiten perfect aan bij onze missie om gezonde voeding toegankelijk te maken voor iedereen. Samen kunnen we onze boodschap effectief overbrengen naar verschillende taalgemeenschappen en zo bijdragen aan een gezondere en duurzamere wereld."

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven