Open boerderijdag Warmonderhof: 18 juni

Warmonderhof zet op 18 juni de deuren van haar boerderijen, winkel en school wijd open voor een gevarieerd kijk-, luister- en doe-programma. Geniet van een smaakvol, speels en leerzaam uitje vol lekker eten, vele kinderactiviteiten en een dagje buiten op de boerderij. De open dag is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Bezoekers zijn welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

Laat je rondleiden langs de tuin en de akkers en door de kassen. Geniet vanuit de huifkar van de grazende koeien, bekijk de bijenstal en breng een bezoek aan de boerderijwinkel op het erf. De boeren en tuinders van Warmonderhof zijn aanwezig om van alles te vertellen over de gewassen die ze verbouwen, en over de heerlijke Hofproducten die daarvan gemaakt worden.

Kinderprogramma
De kinderen ontdekken tijdens de open dag spelenderwijs de boerderij. Tijdens een goedgevulde middag kunnen ze lekker klauteren op de kiepwagen, oefenen met koeien melken en ze kunnen op een heus blotevoetenpad lopen.

Verwennerijen
De Hofkeuken laat het publiek genieten van heerlijke producten van eigen land. De koks bakken de allerlekkerste taarten en serveren smaakvolle hamburgers en pannenkoeken. Alles natuurlijk gemaakt van producten van eigen bodem.

Wonen, werken en leren
Warmonderhof is behalve een grote biodynamische boerderij met boerderijwinkel ook een campus en een school waar je via wonen, werken en leren opgeleid kunt worden voor een baan in de biodynamische landbouwsector. Ook de docenten van de school staan klaar om van alles te vertellen over de opleiding.
De open dag is vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig.

Voor meer informatie:
Warmonderhof
Wisentweg 12
8251 PC Dronten
880 20 51 30
warmonderhof@aeres.nl
www.warmonderhof.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven