IFOAM Organic Europe geschokt door overlijden Anna Tuzzato

Zaterdagochtend 10 juni is de Italiaanse Anna Tuzzato (29 jaar) overleden bij een woningbrand in Etterbeek. Anna was werkzaam bij IFOAM Organics Europe en de organisatie stuurde het volgende statement: "Dit weekend is onze communicatieco├Ârdinator, Anna Tuzzato, overleden bij een tragische brand in haar huis. Als medewerkers en vertegenwoordigers van IFOAM Organics Europe betuigen wij onze innige deelneming aan haar familie en vrienden."

"Als collega's van Anna zijn we allemaal geschokt en bedroefd door deze tragedie en het verlies van onze gewaardeerde collega en vriendin. Onze gedachten gaan uit naar haar familie en vrienden, aan wie wij onze oprechte deelneming betuigen. Anna was een toegewijde en getalenteerde jonge professional, toegewijd om van de wereld een betere plek te maken. We zullen haar erg missen."

"Zoals je je kunt voorstellen, hebben we nog steeds moeite om dit te verwerken. Het is ongelooflijk dat zo'n jong, slim en vrolijk persoon van ons is weggenomen. Op dit moment verwerken we dit met onze collega's op het kantoor van IFOAM Organics Europe. We proberen ook haar familie te steunen waar we kunnen."

Voor meer informatie: www.organicseurope.bio


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven