"Onze Trottinette bevat geen restsuiker, dat geeft hem een echte biersmaak"

IPA van drinkdrink! in Madrid verkozen tot 'Best organic drink product'

Tholen - De Trottinette van de Brusselse biologische bierbrouwerij 'drinkdrink!' viel afgelopen woensdagavond in de prijzen bij de uitreiking van de Eco & Organic Awards Iberia 2023. De biologische IPA werd tijdens de Organic Food Iberia uitgeroepen tot 'Best organic drink product'.

Frédéric in de beursstand op de Organic Food Iberia die op 7 en 8 juni gehouden werd in Madrid. Uiteraard schonken ze daar meteen aandacht aan de winst.

Frédéric Lefèvre, directeur van drinkdrink! gaf de volgende ochtend in de stand aan heel trots te zijn op deze prijs en het te zien als een duidelijke waardering voor de maak. "Onze Trottinette bevat in tegenstelling tot veel andere alcoholvrije en alcoholarme bieren geen restsuiker. Dit geeft deze IPA een echte biersmaak, minder zoet, eerder wat bitter", aldus Frédéric, die ook aangaf dat ze eigenlijk nooit meedoen aan dit soort verkiezingen, maar het dit keer eens wilden uitproberen.

Zo stonden de flesjes er bij in de Innovation Zone.

Drinkdrink! is een project van drie Brusselaars die twee van hun passies gecombineerd hebben, namelijk bier en fietsen. Dat is terug te zien op alle etiketten, waarop onder meer een BMX, fiets en tandem zichtbaar zijn. De Trottinette is te herkennen aan de step op het etiket, trottinette is het Franse woord voor step. "We hebben bewust voor een relatief simpel design gekozen, daardoor valt het op in het totale gamma in het winkelschap."

Nog meer nieuws: een aantal producten van drinkdrink! is vanaf nu ook in blik verkrijgbaar.

De Trottinette is sinds januari 2022 op de markt. Een combinatie van vier moutsoorten en vier hoppen vormen de basis van deze echte IPA.

Voor meer informatie:
Frédéric Lefèvre
drinkdrink!
info@drinkdrink.be
www.drinkdrink.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven